- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Majolka! To bude ono! Kdysi jsem to jedla v jedné restauraci a chutnalo to báječně, pak jsem to zkoušela doma a zdaleka se to nevyrovnalo. Už vím, čím to bylo! Hned domácí recept zkusím vylepšit.
No to nebyla ani Majolka. Po ukončení obžerství baklažánem jsem pozorovala jak to děla, udušený ho rozmixuje, posolí, pak z hnusné bílé plastové láhve /vypadala jak z pracího prášku woolite/ vyšprcnul na baklažán zářivě bílý sliz za rok 30 kg prošlo mým zažíváním
To máme z toho, my praštěné ženské, že chceme žít zdravě (a příjemně nás zmate, když je to i chutné). Jak by Vám vysvětlil můj drahý manžel, nejzdravější zelenina je ta přepasírovaná přes prase. Protože prase žere zeleninu=prase je zdravé. A co si myslíte? Je štíhlej a zdravej, syčák (ne, abych ho nepomlouvala, zeleninové saláty jí často a rád a majonézu přidává jen do bramborového).
Alžběto, příjemně jste mne pobavila a arménskému také away se obloukem vyhnu, slibuju
Děkuji, to jsem ráda, že jsem Vás pobavila a Žena 50+ ještě pro Vás na pobavení není. Musím přiznat, že moji snahou není žít zdravě, ale především dobře, majonézu miluji, ale domácí, kdy do nekonečna šleháte žloutky s kapkami oleje...mám rodinný recept cca 90 let starý, Hellmansy a vše podobné ignoruji.
1:1, dobrý poměr. Hlavně, že to bylo lahodné a chutnalo Vám...
To je pocta, že mě čtete! Chutnalo to šíleně dobře! Já Vás četla ještě v Mladém světě :) Děkuji