Žena 50+

Ohrožený druh. Existenčně. Skoro jako gorily. Na rozdíl od nich nevyhyne. Přežije všechno. Z manželství ji vytlačí svěží chamtivé mládě, figura, která dře v posilovně, nikoliv v práci.Netěší se na poklidné, zasloužené stáří, ale..

          zapíná vše na souboj o existenci, majetek, přežití. Představa blížícího se důchodu z jednoho zanedbatelného příjmu, mizivá naděje na lepší job, zhoršující se zdraví, plíživé nabývání tělesného tuku, šedin, vrásek - nepotěší.¨

         První ji skolí změna tělesná. Ráno neobleče co chce, ale to, do čeho se momentálně vleze a zapne. Najednou-moc toho není !!! Zvládá oblékání bez dechu, třeba i v poloze v leže s nohama nahoře, jak při gymnastické svíčce, což způsobí chvilkový přesun břišního tuku pod prsa a umožní zapnout jeansy z časů manželských. Na chvilku. Do první návštěvy WC. 3-4 hoďky iluze. Zbylé množství nepoužitelného oblečení čeká v marné naději návratu do původních čísel. Planá naděje. Pár stejných kousků dokola až mozek pochopí nevyhnutelnost nákupu. Smíření s nesmiřitelným!

         Konečně alespoň jedna splněná celoživotní touha !!! Mít velká prsa !!! V tomto věku náhle, nečekaně lehce nakynou, než se z nich stanou staré, vyschlé, visící kozy. Z B postoupí do C, nebo z C do D /moje modifikace/, áčka sebou nehnou. Přestávají být krásnou zbraní ženy. "Oštara", která netěší, nýbrž obtěžuje jak nevybuchlá munice. Hromadí smradlavý pot, zavazí u sportu, neskutečně namáhá záda i mozek. Kouzlo osobnosti pominulo.

         Po kategorii Žena 50+ touží kategorie Chlap 50+ výjimečně. Ten dnes figuruje v pozici atraktivní, zabezpečené kořisti pro vdavek chtivé třicátnice. Ale Žena 50+ neprahne po Muži 65+, pro které je poslední nadějí. Ksakru, koho klofnout ? S vidinou lásky, věrnosti a pouta až do smrti? Něco tady je. Sice nevidí barvy, zhovadilost outfitu, přebytky tuku, neforemní tvary. Nad ničím neprojeví pohoršení ! Vždy jenom obrovský vděk ! Ocení tu každodenní ranní, obědovou, večerní obětavost vylézt ven, nekonečné mazlení, hlazení a vydatní krmení. To muž ne.

        Takže ženy, nezoufejte, láska nekončí ! Konečně nastane taká, po jaké prahnete marně celý svůj život ! Projevuje se 100% věrností. Když zahne, Váš vztah to neohrozí, nezničí. Sežere vždy a všechno co mu dáte /manžel nikoliv/. Nevydírá, neotročí, neškudlí na Vás, bývá s Vámi vždy blaze spokojen. Kdo ?!

        Váš absolutně věrný, přítulný, Váš milující PES.

 

/fejeton/

 

          

 

       

 

   

 

          

 

          

 

 

Autor: Alžbeta Vlčková | středa 19.8.2015 21:54 | karma článku: 28,48 | přečteno: 2547x
  • Další články autora

Alžbeta Vlčková

Slintat dno

4.2.2021 v 14:43 | Karma: 26,69

Alžbeta Vlčková

Milostný návrh

26.3.2019 v 15:18 | Karma: 28,98

Alžbeta Vlčková

Trumpův mramor a má prsa.

28.12.2018 v 13:59 | Karma: 26,43